ZAGLAVLJE GORNJE NASLOVNE za decu i odrasle

U nedelju, 3. novembra, Izložbu je organizovalo JKP "Zoohigijena i veterina" uz podršku Grada Novog Sada, kao priliku da psi mešanci, koji nemaju rodovnik, pokažu svu svoju lepotu i posebnost.

 

Svi psi takmičili su se u devet kategorija, a jedan pas mogao je biti prijavljen u najviše dve kategorije. Pobednici iz svih kategorija prošli su u finale pod nazivom "Ko je šmeker celog grada" u kojem su se birala prva, druga i treća "najkera" izložbe.

IZLOŽBA 19

IZLOŽBA 1

IZLOŽBA 3

VOJVOĐANSKI MAGAZIN novembar 2019 800

IZLOŽBA 4

IZLOŽBA 5

IZLOŽBA 6

 

 

Prema rečima organizatora kao i prethodnih godina, i ovom šestom Izložbom pasa mešanaca skrenuta je pažnja na potrebu sistemskog rešavanja problema napuštenih životinja, kroz podizanje svesti vlasnika o važnosti sterilizacije, kao i na to da je udomljavanje jedan od najlepših načina pružanja ljubavi i pažnje napuštenim psima i ostalim životinjama u Novom Sadu.

 

IZLOŽBA 7

IZLOŽBA 8

IZLOŽBA 10

22 23 NAJAVA 800X600

IZLOŽBA 13

IZLOŽBA 14

IZLOŽBA 16

IZLOŽBA 19

 

 

Žiriju su sačinjavali  Emilija Marić - Novosadska TV, Ivana Olujić- pevačica, Dragan Marinković Maca - glumac i Saša Jovanović - urednik dečiije ekološke emisije „Pitam se, pitam se“ na RTV „Vojvodina“...

 

IZLOŽBA 21

 

Fotografije; JKP 2ZOOHIGIJENA I VETERINA", NOVI SAD

 

IZLOŽBA 20

IZLOŽBA 22